Påskeudstilling: Christian Ulrik Schmidt / Carl Arthur Kobberup

Christian Ulrik Schmidt & Carl Arthur Kobberup

22.03 -

07.04.2024

I Maskinhallen, Assistentbygningen, Vestlængen

Billedindsamling den 2. marts 11-16.
Fernisering den 22. marts kl. 16.00.


Hanstholm Fyrs Støtteforening er stolt over at præsentere en eksklusiv påskeudstilling, hvor vi hylder to af områdets mest elskede kunstnere: Christian Ulrik Schmidt og Carl Arthur Kobberup.

Fra den 22. marts til og med den 7. april vil vores udstilling være åben for alle, der ønsker at opleve disse kunstværkers fortryllende magi. Det er en glædelig genforening med Christian Ulrik Schmidt, der tidligere har udstillet på Hanstholm Fyr for mange år siden. Vi er henrykte over at kunne byde ham velkommen tilbage og give vores lokale samfund og besøgende mulighed for at genopdage hans inspirerende værker.

Gennem årene har malerierne af Schmidt og Kobberup indskrevet sig i lokalbefolkningens hjerter og hjem på en helt særlig måde. Deres kunst har ikke blot prydet væggene, men også været genstand for utallige sjove og skæve historier, der afspejler den dybe forbindelse, folk har til disse værker. Udstillingen vil derfor ikke kun være en mulighed for at nyde maleriernes skønhed, men også for at dykke ned i de underholdende anekdoter og minder, der knytter sig til dem.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig kunstoplevelse på Hanstholm Fyr, hvor fortiden møder nutiden i en smuk symbiose af kreativitet og fællesskab.

Arrangeret af Hanstholm Fyrs Støtteforening & Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm