(UDSOLGT) En aften med blomsterhåndværk

Henrik Andersen fra Folium

27.09.2023

I Østlængen

Hygge og inspiration med blomsterhåndværker Henrik Andersen fra Folium

Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm byder velkommen til en aften fyldt med hygge, inspiration og kreativitet, når blomsterhåndværker Henrik Andersen fra Folium træder ind i rampelyset for at dele sin ekspertise og skabe magi med efterårstemaer.

Dette unikke aftenarrangement finder sted på Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm, en ikonisk og malerisk lokation, kendt for sin betagende udsigt og atmosfæriske omgivelser. Deltagerne vil blive taget med på en stemningsfuld rejse i efterårets farverige verden, hvor Henrik Andersen vil inspirere dem til at skabe hyggelige efterårsting til deres hjem.

Hvad kan du forvente?

  • Henrik Andersen vil demonstrere, hvordan man kan skabe smukke og unikke efterårskreationer.
  • Masser af fif, tips og gode idéer til at bringe efterårets varme og charme ind i hjemmet.
  • Muligheden for at vinde nogle af de smukke ting, Henrik Andersen laver i løbet af aftenen i vores spændende udlodning.
  • Små lækkerier fra Familierestaurant Vigsø.

Arrangementet begynder kl. 19.00 og strækker sig indtil ca. kl. 21.30. Ca. kl. 20.15 tager vi en velfortjent pause, hvor Familierestaurant Vigsø vil servere lækre små retter til at forkæle smagsløgene, og der vil også være mulighed for tilkøb af forfriskninger for at skabe den perfekte aften.

Begivenheden finder sted i fyrets charmerende Østlænge, der skaber den ideelle ramme for en aften fyldt med varme, hygge og kreativitet. Du kan forvente en atmosfærisk oplevelse i en autentisk kystnær setting.

Tilmelding og billetter

Arrangementet er åbent for alle, der ønsker at deltage, men antallet af pladser er begrænset, så tidlig tilmelding anbefales. Det koster kun 150 kr. at deltage.

TRYK HER for at sende os din tilmelding med ønsket antal pladser og navne til simon@hanstholmfyr.dk.

Vi ser frem til en vidunderlig aften fyldt med kreativitet, hygge og fællesskab ved Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm. Kom og vær med til at skabe smukke minder og lade dig inspirere af efterårets skønhed.

Arrangeret af Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm