Lejligheder

Vil du gerne bo tæt på Nationalpark, Madbar og Vesterhav i autentiske, historiske rammer?

 Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm udlejer fire lejligheder til private og turister. Lejlighederne ligger på 1. sal i fyrkomplekset.

Udenfor strækker horisonten sig ud i uendeligheden, og det særlige lys på kanten af Danmark omslutter fyrkomplekset fra morgen til aften. De klassiske gule bygninger udgør hjertet af et område, hvor du kan færdes frit i både have, skov, stisystemer og klitplantage. Om end du kommer for at holde ferie, for at søge arbejdsro eller for at opleve områdets kultur og natur er Fyret det perfekte bud på et anderledes værested eller bare et oplagt og ekstraordinær weekendophold i Nordvestjylland.

Hanstholm Fyr ligger på Hanstholm Knuden – med udsigt over Nordsøen mod vest og Nationalpark Thy mod syd. Fyret blev opført i 1843, og tilbage i 1889 var det oven i købet verdens kraftigste af sin slags. I dag lyser fyret stadig, selvom moderne navigationssystemer principielt set gør fyret overflødigt.

I 2017 gennemgik fyrkomplekset en større renovation med respekt for fyrets fredning og den oprindelige arkitektur. Samtidig flyttede Det Nordatlantiske Fyr ind i bygningerne – en selvejende kulturinstitution med fokus på samspillet mellem Kunst, Natur og Menneske som det kommer til udtryk gennem historien og i nutiden.

I dagligdagen kan du løbe på andre beboere, stedets frivillige eller besøgende der kommer i dagtimerne for at se udstillingerne eller bestige tårnet for at opleve udsigten. Der vil i periode også være kunstnere, som bor på fyret – særligt i udstillingsperioderne – ligesom akademikere og videnskabsfolk huserer på fyret hele året rundt i forskellige arbejdsophold.

Fyrets daglige leder vil typisk være jeres kontaktperson under opholdet. Stedet indbyder ikke til fest, da flere bor her for at arbejde, og vi frabeder os ligeledes at man booker med børn. Husdyr er ikke tilladt.

Alle lejligheder inkluderer:

  • Egen entré
  • Egen stue
  • Eget køkket og bad
  • Sengelinned
  • Køkkenudstyr
  • Gratis WiFi

Det siger vores gæster

Skøn lejlighed i fine omgivelser. Gåafstand til Hanstholm Vildtreservat og Hanstholm Madbar.

Per, Danmark

april 2023

Vi havde et dejligt ophold i den hyggelige lejlighed i det smukke historiske fyrkompleks, og let adgang til Thy Nationalpark.
Tina, Danmark

januar 2023

Meget særligt og unikt sted at overnatte i rolige, smukke omgivelser og med nem og hurtig kommunikation med værten. Lejligheden var rigtig fin og havde alt hvad man behøver. Kan alt i alt virkelig anbefales!
Rebekka, Danmark

januar 2023

Hver dag bestiger vi fyrtårnet mindst én gang. Og det føles som en VIP-oplevelse af de helt store at stå heroppe i den friske, saltmættede havluft med et glas rosé og nyde solnedgangen i en times tid.

Læs hele den flotte anmeldelse på Stedkender.dk
Bitten Holmsgaard, Stedkender.dk

august 2019

№ 1

Jacob Paludan

Læs mere på AirBnB

№ 2

Rasmus Henrik Kruse

Læs mere på AirBnB

№ 3

Iwo Brunander

Læs mere på AirBnB

№ 4

Jens Søndergaard

Læs mere på AirBnB