Lejligheder

Vil du gerne bo tæt på Nationalpark og Vesterhav i autentiske, historiske rammer?

Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm udlejer tre lejligheder til private og turister. Lejlighederne ligger på 1. sal i fyrkomplekset.

Udenfor strækker horisonten sig ud i uendeligheden, og det særlige lys på kanten af Danmark omslutter fyrkomplekset fra morgen til aften. De klassiske gule bygninger udgør hjertet af et område, hvor du kan færdes frit i både have, skov, stisystemer og klitplantage. Om end du kommer for at holde ferie, for at søge arbejdsro eller for at opleve områdets kultur og natur er Fyret det perfekte bud på et anderledes værested eller bare et oplagt og ekstraordinær weekendophold i Nordvestjylland.

Hanstholm Fyr ligger på Hanstholm Knuden – med udsigt over Nordsøen mod vest og Nationalpark Thy mod syd. Fyret blev opført i 1843, og tilbage i 1889 var det oven i købet verdens kraftigste af sin slags. I dag lyser fyret stadig, selvom moderne navigationssystemer principielt set gør fyret overflødigt.

I 2017 gennemgik fyrkomplekset en større renovation med respekt for fyrets fredning og den oprindelige arkitektur. Samtidig flyttede Det Nordatlantiske Fyr ind i bygningerne – en selvejende kulturinstitution med fokus på samspillet mellem Kunst, Natur og Menneske som det kommer til udtryk gennem historien og i nutiden.

På Hanstholm Fyr residerer kunstprogrammet Hanstholm Art Space. Derfor vil der gennem 2019 og 2020 være skiftende samtidskunstudstillinger med nordatlantiske kunstnere på et højt internationalt niveau. Flere af kunstnerne bor på fyret i udstillingsperioderne, og to af fyrets fem lejligheder er udelukkende reserveret til kunstnere og videnskabsfolk på arbejdsophold.

I dagligdagen kan du løbe på andre beboere, stedets frivillige eller besøgende der kommer i dagtimerne for at se udstillingerne eller bestige tårnet for at opleve udsigten. Fyrets daglige leder vil typisk være jeres kontaktperson under opholdet. Stedet indbyder ikke til fest, da flere bor her for at arbejde, og vi frabeder os ligeledes at man booker med børn. Husdyr er ikke tilladt.

Alle lejligheder inkluderer:

  • Egen entré
  • Egen stue
  • Eget køkket og bad
  • Sengelinned
  • Køkkenudstyr
  • Gratis WiFi

Lejlighederne

” Rasmus Henrik Kruse “

Priserne varierer efter sæson 

Læs mere på AirBnB

” Iwo Brunander “

Priserne varierer efter sæson 

Læs mere på AirBnB

” Jens Søndergaard “

Priserne varierer efter sæson 

Læs mere på AirBnB

Det siger vores gæster

We had a really nice stay at Hanstholm Fyr. The apartment was really nice and comfy. It is also right next to the lighthouse, which you can visit for free as a resident. The host was friendly and helpful. All in all we had a great time and would visit again!

Laurids, Ronnenberg, Tyskland

juli 2019

The perfect accommodation for a relaxing week with beach walks and pleasant evenings.
Ruben, Örebro, Sverige

juli 2019

Hver dag bestiger vi fyrtårnet mindst én gang. Og det føles som en VIP-oplevelse af de helt store at stå heroppe i den friske, saltmættede havluft med et glas rosé og nyde solnedgangen i en times tid.

Læs hele den flotte anmeldelse på Stedkender.dk
Bitten Holmsgaard, Stedkender.dk

august 2019

Her er overnatning for den kræsne gæst. At bo i Hanstholm Fyr er en udsøgt fornøjelse, der er udsigt til alle sider og bygningerne emmer af historie og god stemning. Stedet er egent til rolige lejer, som ønsker lidt ekstra på opholdet. Tak for et skønt sted!
Mette Berg Hansen, Faaborg, Danmark

juli 2019