Guidede ture

Lad fyret komme helt ind under huden

Hanstholm Fyr kan du mærke historiens vingesus fra første gang, du læner hovedet bagud for at kigge op tårnkronen. Stedet er fyldt med små fortællinger om fyrets egen tilblivelse og er samtidig en vigtig brik I den store Danmarkshistorie om søfart og verdenskrige 

Fyret har et lille korps af frivillige guides, som kender de spændende anekdoter og de komplicerede fakta. Over sommeren har vi faste ture hver søndag to gange dagligt: Én, når udstillingerne lukker kl. 16 – og én for de aftenfriske, som vil opleve solnedgangen fra fyrtårnet, kl. 21.30.

Guidede ture for små og større grupper kan også bookes ved henvendelse til den daglige leder. Betaling for en guidet tur går ubeskåret til Fyrets drift. 

Rundvisning til grupper

Omvisning til grupper fre-, lør,- eller søndage mellem 10.00-16.00: 500 kr.

Omvisninger udenfor ovenstående tider: 750 kr.

Rundvisninger til grupper er altid betinget af om der kan findes frivillige omvisere og om personalet har mulighed for at afvikle arrangementet i samarbejde med arrangøren. Her gælder samme princip, at alle aftaler skal foretages skriftligt og bekræftes af daglig leder: booking, bekræftelse, betaling. 

Skriv til daglig leder på simon@hanstholmfyr.dk 

Fornøjelig og lærerig rundtur

“Tak for en god velkomst i torsdags – og sig endelig tak til Jens Grud for en fornøjelig og lærerig rundtur. Der skal noget til at gøre 25 foredrags-forvænte pensionister tilfredse, men det var spot on.”

– Sonja Miemietz

Mød vores frivillige omvisere

Charlotte Hilligsø Andersen

Jens Grud Sørensen

Helge Gedebjerg

Lene Larsen

Simon Toftdahl Olesen