Lokaler til leje

Søger du det helt rigtige lokale, som både inspirerer og inviterer til hygge og en god historie?


Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm udlejer meget forskellige lokaler til både private, virksomheder og offentlige instanser.

PRISER

MASKINHALLEN

Maskinhallen kan fungere som et klassisk og lidt mindre forsamlingshus. Her er anretterkøkken med service og køl, samt toiletfaciliteter, i samme bygning. Der er også foldeborde og stole til ca. 80 personer. Hvis personerne skal sidde ved et bord, er der ca. plads til 50 personer samt oplægsholder. Vi har desuden Thys måske største lærred og skarpeste projekter til rådighed.

Lukkede arrangementer og selskaber (fx workshops, medarbejderdage, generalforsamlinger):
2.000kr + 500kr for rengøring

Åbne eller offentlige arrangementer med entrepris (fx foredrag, koncerter, forestillinger, etc.):
1.000kr + 500kr

Gratis åbne eller offentlige arrangementer (fx borgermøder, valgdebatter):
500kr + 500kr

 

REDNINGSHUSET

Dagsbooking 2.000 kr. + 500kr

Der betales for forbrug for større el-aktivitet. Kraftkabel og aflæsning tilgængeligt fra Østlængen.

 

SPISESTUE I FYRMESTERBOLIG
TIL MINDRE MØDER OG WORKSHOPS

Dagsbooking: 1.700kr + 500kr

Aftenbooking (fx små, lokale generalforsamlinger og bestyrelsesmøder): 500kr+500kr

 

LÆNGERNE (øst eller vest)

Kan lejes efter aftale uden for udstillingssæson, hvor i temperatur hæves til 18 grader.

Udstillingssæson (fællesspisning, brugskunstnere, andre arbejdende kunstnere:
500kr pr dag / 2000kr pr uge.

Der betales for forbrug for større el-aktivitet. Aflæsning af varmepumpe tilgængeligt for begge længer. Kraftkabel tilgængeligt fra Østlængen.

Der er desuden toiletfaciliteter i Østlængen.

 

Kig forbi

Tårnvej 7
7730 Hanstholm 

Giv et kald

+45 25 13 60 64

tirs- til fredag 10.00-13.00
.

Skriv til os

Udenfor strækker horisonten sig ud i uendeligheden, og det særlige lys på kanten af Danmark omslutter fyrkomplekset fra morgen til aften. De klassiske gule bygninger udgør hjertet af et område, hvor du kan færdes frit i både have, skov, stisystemer og klitplantage. Om end du kommer for at holde en workshop, et åbent arrangement med koncerter og fællesspisning eller for at opleve områdets kultur og natur er Fyret det perfekte bud på unikke og inspirerende rammer.

Hanstholm Fyr ligger på Hanstholm Knuden – med udsigt over Nordsøen mod vest og Nationalpark Thy mod syd. Fyret blev opført i 1843, og tilbage i 1889 var det oven i købet verdens kraftigste af sin slags. I dag lyser fyret stadig, selvom moderne navigationssystemer principielt set gør fyret overflødigt.

I 2017 gennemgik fyrkomplekset en større renovation med respekt for fyrets fredning og den oprindelige arkitektur. Samtidig flyttede Det Nordatlantiske Fyr ind i bygningerne – en selvejende kulturinstitution med fokus på samspillet mellem Kunst, Natur og Menneske som det kommer til udtryk gennem historien og i nutiden.

I dagligdagen kan du løbe på andre beboere, stedets frivillige eller besøgende der kommer i dagtimerne for at se udstillingerne eller bestige tårnet for at opleve udsigten. Der vil i periode også være kunstnere, som bor på fyret – særligt i udstillingsperioderne – ligesom akademikere og videnskabsfolk huserer på fyret hele året rundt i forskellige arbejdsophold.