Jul på fyret

09.12.2023

I Fyrkomplekset

Jul på Fyret har vist sig at være mere end bare et arrangement; det er blevet en kærkommen tradition for både lokale og tilrejsende familier. Det traditionsrige julemarked på Hanstholm Fyr er tilbage den 9. december, og i år lover arrangørerne, bestående af flere lokale foreninger, endnu en spektakulær og drønhyggelig dag. Husholdningsforeningen, Borgerforeningen, Lion’s Club, Tennisklubben, Ræhr Beboerforening samt fyrets Støtteforening går sammen for at skabe en uforglemmelig dag fyldt med julemagi.

Kompleksets bygninger vil rumme et væld af boder med kunsthåndværk og julerier, kurateret med omhu af de forskellige foreninger. Besøgende kan glæde sig til et stemningsfyldt Luciaoptog, dans om juletræ i gården og ikke mindst et bredt udvalg af mad og drikke. Julemanden fortsætter traditionen fra tårnets top og kaster karameller ud til de ventende børn.

Julemanden kommer sejlende med juleskibet og ankommer på havnen kl. 10.30 og kører derefter til Fyret i hestevogn, hvor der også uddeles godteposer til alle børn. Der er selvfølgelig mulighed for køretur med hestevogn.

Igen i år skaber vi i forening en hyggelig atmosfære for familier og lokale, der ønsker at dele juleglæden sammen. Arrangørerne ser frem til at byde alle velkommen til en dag fyldt med fællesskab og julestemning. Med boder fyldt med kunsthåndværk og julerier samt spændende aktiviteter, er arrangementet en hjertevarm måde at omfavne julens ånd.

Arrangeret af Hanstholm Fyrs Støtteforening, Borgerforeningen, Husholdningsforeningen, Lion's Club, Tennisklubben & Ræhr Beboerforening