(Udsolgt) Kærlighedserklæring til udkanten

Knud Romer & Mai Manaa

08.04 -

08.04.2023

I Vestlængen

Ét stort rygklap til lokalsamfundet fra Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm – forfatter KNUD ROMER og turistchef MAI MANAA hylder det gode liv i Udkantsdanmark

Lørdag den 8. april afslutter vi en hæsblæsende Påskelørdag med en krammer til de stille steder og det gode liv, når forfatter Knud Romer og turistchef Mai Manaa sammen med publikum fryder sig om det gode liv i Udkantsdanmark. Sammen hylder vi lokalsamfundet og de mange skjulte perler, som ligger helt derude i udkanten og passer sig selv.

Denne aften skal vi hverken forsøge at kloge os på højpandede dataudtræk eller forholde os til pandemier og andet dårligdom. Vi orker heller ikke at køre en politisk debat midt i påsken.

Nej! Denne lørdag vil vi bare svælge os i, at Danmarks yderste kanter er selve indbegrebet af det gode liv. Samtalen skal inspirere os til at tale hinanden og vores fællesskaber op.

Samtalen er nemlig ét stort skulderklap til alle, som har valgt at slå sig ned i Udkantsdanmark og viser, hvad der gør livet godt i disse samfund. Lolland har en helt særlig plads i Knuds hjerte, mens Mai knuselsker Thylandet for dets stilhed og vildskab, dets nærvær og sladder. Lokalsamfundene i Udkantsdanmark har en helt særlig charme og identitet, som man ikke finder andre steder. Denne aften er en fælles kærlighedserklæring til de hemmelige flækker og de små samfund. Sammen minder vi hinanden om, hvorfor vi har slået os ned på lige præcis dén verdens bedste plet.

“Thy har så meget at byde på. Naturen, fællesskabet, vildskaben og samtidigt zen-agtig og fuldkommen ro er bare nogle af de ting, som gør livet herude unikt,” siger Mai Manaa.

Rygklapningen er arrangeret af Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm og foregår i Vestlængen kl. 19.30. Det koster 150 kr. pr. udkantselskende snude at være med. Det blive skidesjovt og pissehyggeligt. Der er få pladser, så skynd dig at tilmelde dig ved at skrive til simon@hanstholmfyr.dk med ønskede antal billetter og fulde navn.

Arrangementet er udsolgt.

Arrangeret af Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm