Koncert & fællesspisning

Uvant Udtryk X URT

13.12.2023

I Maskinhallen

𝐆𝐋Æ𝐃 𝐃𝐈𝐆!
Eller glæd dig i hvert fald, hvis du elsker fællesspisning, Thys natur og at høre nye, spændende lyde. Den 13 december indtager vi Hanstholm Fyrs maskinhal og inviterer med åbne arme og hjerter til gratis koncert og fællesspisning.

𝐇𝐯𝐚𝐝 𝐬𝐤𝐚𝐥 𝐝𝐞𝐫 𝐬𝐤𝐞?
● Fællesspisning med URT.
● Koncert med Oscar, Mads og Simon
● Ensemblekoncert med workshopholdet
● Lyd af alt fra kædesave og eksplosioner til Vesterhavet og pippende fugle

𝐎𝐦 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐞𝐭:
Uvant Udtryk er et projekt, der er drevet af tre eksperimenterende musikere: Simon Hiemstra, Mads Morville og Oscar Sejr, som alle tre er studerende på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Vi har en mission: musikken fortjener mærkelighed og skævhed i Thy (faktisk overalt), og så har vi en interesse: den vilde natur. I de sidste par måneder har vi arbejdet med at kombinere de to ting, bl.a. ved at researche i Thy gennem snak og optagelse af lyd og billeder.

𝐓𝐫𝐢𝐨𝐤𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭:
Det er blevet til en stak kompositioner, som vi har med under armen, når vi kommer til Thy til december. Det er kompositioner, som både har meget konkret med naturen at gøre (f.eks. at spille dråber fra et vandløb ved Lodbjerg fyr) eller behandler det mere abstrakt, f.eks. gennem kompositioner om sitkatræernes fremvinden.

Lydoptagelser fra Thy vil være en stor del af koncerten, ligesom der også vil være video fra vores research. Undervejs vil vi også fortælle om vores arbejde.

𝐄𝐧𝐬𝐞𝐦𝐛𝐥𝐞𝐤𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭:
I dagene op til koncerten holder vi workshops med vild musik fra vild natur, hvor vi sammen med workshopdeltagerne udforsker nye (og uvante) måder at spille og skrive musik på. Det kommer alt sammen til at kulminere d. 13. december – fællesspisning med URT og koncerter med både workshopdeltagerne og os tre.

𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩𝐬 𝐨𝐠 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐭 𝐢𝐧𝐟𝐨:
Hvis du er mellem 15 og 21 år (cirka) og interesseret i at deltage i vores workshops, kan du læse mere på begivenheden her: fb.me/e/6oCMfzSuy

Som gruppe vægter vi højt, at alle skal være velkomne til vores koncerter, uanset kønsidentitet, seksualitet, etnicitet eller sociallag.

Vi glæder os til at se jer!

Stor tak til Tuborgfondet for støtte til projektet.

Arrangeret af Rytmisk Musikkonservatorium i København & Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm