Påmindelser & forhåbninger

Michael Abel

24.04.2024

I Maskinhallen

Fotografi & viser

Kunstfotograf og musiker Michael Abel indtager Det Nordatlantiske Fyr for en enestående aften den 24. april kl. 19.00. Publikum kan se frem til en unik oplevelse, hvor kunst, musik, lys og håb forenes i et helt særligt arrangement. 

Michaels fascination af historiens lag og æstetikken i Atlantvoldens ruiner har ført ham til Det Nordatlantiske Fyr, hvor han vil præsentere sit projekt “Påmindelser og forhåbninger” – en kunstfotografisk udforskning af Atlantvoldens efterladenskaber. Gennem sine billeder finder Michael skønheden i det dystre, og skaber derved et håb om transformation og fornyelse. 

Aftenen vil byde på en visuel rejse gennem Michaels fotografier, hvor han vil dele sine tanker bag motivvalg, arbejdsmetoder og sin passion for kunstfotografiet helt generelt. Med levende fortællinger tager han os med bag kameraet og ind i sin kunstneriske proces. 

Men aftenen stopper ikke ved fotografierne! Michael Abel, kendt for sit engagement i musikken, vil også dele sit musikalske talent med publikum. Med guitar i hånden vil han fremføre en række udvalgte sange, der spejler de lysende spor af håb, som hans kunstprojekt vækker. Fra danske melodier af Sebastian og Alberte til nordatlantiske toner fra Norge, Sverige og måske endda Færøerne, vil Michael skabe et musikalsk landskab, der genspejler projektets dybere følelser og tanker, som vi samtidigt kan synge med på. 

Michael Abel er uddannet ved den prestigefyldte svenske viseskole i Kungälv og medbringer en lang historie inden for det nordiske musikmiljø. 

Arrangementet lover at være en sjælden mulighed for at opleve kunst og musik smelte sammen i en fortælling om lys, håb og fornyelse.  
 
Så sæt kryds i kalenderen og vær med, når Michael Abels indtager Det Nordatlantiske Fyr den 24. april kl. 19.00.

Pris: 50 kr.

Arrangeret af Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm