Til skoler og institutioner

Information om besøg og samarbejde

Kom glad!

Fyret er for alle og vi hilser børnehaver, skoleklaasser og institutioner velkommen. Det er gratis for alle børn at besøge Fyret. Vi appellerer dog til, at man bruger stedet med respekt for den omgivende natur, for bygningernes særegenhed og for den udstillede kunst. 

Kontakt os, hvis I vil vide mere om aktuelle udstillinger eller aktiviteter Fyret. Vi har ofte besøg af kunstnere, som laver workshops målrettet små og store børn og deres voksne. 

Steve Messams Watched #3

Mød kunsten

Fyret residerer kunstprogrammet Hanstholm Art Space som består af 10 udstillingsperioder igennem 2019 og 2020. I forbindelse med hver udstilling afvikles der workshops for børn og unge med udgangspunkt I den udstillende kunstners værker, teknikker, materialer og ideer. Kontakt os, hvis I er interesseret I at deltage som institution eller skole. Vigtigst er det, at I er åbne for at tage chancer, for at røre ved noget uprøvet og for at lade jeres børn møde kunsten.  

Mød Fyret!

Fyret gemmer mange historier, som kan formidles I børnehøjde. Vi arbejder at lave en guidet tur specifikt målrettet børn og vi glæder os til at komme I gang. I mellemtiden kan du kontakte os, hvis du gerne vil formidle Fyrets historie til din børnegruppe. Vi er I færd med at lave noget materiale med al det gode stof, som sammen med sanserne og femøren kan gøre et besøg Fyret til en unik oplevelse for børn og unge 

Mød grænsen!

Fyret er for alle. Men Fyret er også en fredet bygning omkranset af fredet natur. brug stedet med omhu. Smid affald I skraldespandene. Lad gruset ligge og blomsterne stå. ikke muren (og slet ikke den I tårnkronen). Ryd op efter jer selv, hvis I laver bål eller spiser madpakker. Lad plantede træer og buske være. r kun ved kunsten, hvis det er tydeligt, at den røres. Kig ned I brønden, men smid ikke ting (og heller ikke vores grus) derned. Sig hej, når I møder en frivillig eller en medarbejder. Og lad aldrig børn I tårnet uden opsyn af en voksen!