15. & 16. oktober 2019

Kreative workshops for børn i efterårsferien

Vi har inviteret kunstner Sara Sandahl til Hanstholm for at skabe et billed- og fantasilaboratotium for børn med udgangspunkt i Fyret og dets omgivelser.

Børnene skal prøve en række tilrettelagte aktiviteter, der udfordrer forskellige kunstneriske udtryk, hvor der både arbejdes med forskellige håndværksmæssige teknikker og materialer.

Med de 8-10 årige vil vi skabe fokus på vores fyrtårn, som øjet der vogter over os og beskytter os. Øjet der blinker og kigger ud over horisonten. Hvordan ser det ud for os? Hvad ser vi, når vi kigger på fyret om natten? Hvad ser fyret? Hvad ser vi, når vi står oppe i fyret?

Med de 10-13 årige vil vi lave kunst i vinden som rammer os her på toppen gennem dragebygning. Vi fabulerer om opfinderen af dragen: ham som havde store drømme om at skabe og om fremtiden. Han drømte om, at mennesket en dag skulle kunne flyve. Tænk hvor utroligt det er, hvad vores, ved første øjekast, urealistiske drømme kan føre med sig. Vi spørger børnene, hvad de drømmer om og hvad de ønsker for fremtiden? Vi flyver med dragerne og sender alle vores ønsker for fremtiden afsted sammen med dragen op i vinden.

Medbring madpakke samt varmt og praktisk tøj!

Hver workshop varer fra kl.10-15 og koster 50 kr. pr. barn (betaling på mobile pay 93250 – husk at skrive barnets navn i overførslen).

Tilmelding til daglig leder, Marie Louise Klitgaard Nielsen, senest d. 11/10 på: marielouise@hanstholmfyr.dk  (skriv barnets navn, alder og forældrekontaktoplysninger).